Tilbud & artikler

Se artikler her:

 

Den spæde start i avisen...

 

http://roskilde.lokalavisen.dk/japansk-lifting-/20131128/artikler/711279965/1617

 

 

Min første skriftlige anmeldelse

 

27. FEB. 2014

 

Selvforkælelse..

 

Hen over vinteren har jeg prioriteret, at forkæle mig selv med et “Japansk Lifting” behandlingsforløb. 10 gange har jeg lagt mig ned og nydt den dybe og intensive ansigtsmassage. Jeg havde ingen forventninger om, at det ville ændre noget specielt på hudens ældningsproces, men det har givet mig 10 x lækker afslapning og velvære. Jaqueline tog nogle billeder da vi mødtes første gang i oktober, og sidste gang i onsdags.. Det var altså sjovt at se de to sæt billeder, jeg er bestemt ikke endt med smuk og glat ungpige hud, men billederne viser alligevel en ret overbevisende opstramning af huden i ansigtet..

 

Nu vil jeg se, om jeg kan finde tid og penge til at holde det ved lige.. :-)

 

AF INGE 27/2 2014 KL. 09.35

 

Min anden skriftlige anmeldelse

 

14. marts kl. 14:52

 

Anne Winther

Således opløftet efter 5 kvarter i himlen, er jeg netop hjemkommet fra JAPANS LIFTING med røde kinder og gang i blodcirkulationen kombineret med en skøn afslappethed i krop og sjæl.

 

Japansk Lifting er en kombination af behandlingsteknikker, hvor man under speciel massage arbejder med ansigtszoner, meridianbaner, muskulatur, microcirkulation og lymfedrænage, samt afspænding.

 

En helt vidunderlig oplevelse som alle skulle unde sig selv

 

Jaqueline Bay er en yderst kompetent behandler, erfaren sygeplejerske af uddannelse og med den helt rigtige forståelse for mennesket.

 

Der sker rigtigt mange gode ting, når vi bliver masseret og dræneret i ansigtet, ansigtet indeholder alle vores zoner som vi også har under vores fødder, og som bliver behandlet via zoneterapi.

Mange af vores vigtige meridianbaner løber over vores ansigt, så der kommer alt i spil, når vi i 5 kvarter modtager behandlingen.

Og alle de vigtige nydelses hormoner frigives til blodet, hvilket er meget vigtigt i vores stressede tilværelse.

 

En super udrensende, forfriskende, opstrammende, på en gang energigivende og afslappende behandlingsform -

 

Som jeg stærkt vil anbefale dig at prøve

 

Biopat & Zoneterapeut Anne Winther.

Synes godt om · · 14. marts kl. 14:52

Tilbud

Copyright © All Rights Reserved