Bindevævsmassage
Bindevævsmassage
Bindevævsmassage
Bindevævsmassage

Bindevævsmassage

Bindevævsmassage eller vendepunktsmassage er en neuralterapi og hører til reflekszoneterapierne, ligesom fodzoneterapi, dvs., at den indvirker på det autonome nervesystem. Dette sker ved en speciel rulleteknik med olier, der forskubber huden på reflekszonerne. Der opnås kontakt via nervesystemet til de pågældende organer og områder i kroppen.


Fordele ved bindevævsmassage (vendepunktsmassage):


- Udrensende

- Udskiller affaldsstoffer

- Opstrammende

- Fjerner vædskeophobninger


Bindevævsmassage er en neutralterapi og hører til reflekszoneterapierne ligesom fodzoneterapi, dvs. at den indvirker på det autonome nervesystem. Dette sker ved en speciel rulleteknik med olier, der forsubber huden på reflekszonerne. Der opnås kontakt via nervesystemet til de pågældende organer og områder i kroppen.


Denne vendepunktsmassage virker udrensende og opstrammende.


Ved hjælp af rulleteknikken frigøres spændinger imellem de forskellige hudlag og bindevævet. Ligeledes frigøres der forskellige hormoner i huden, og balancen eller harmonien mellem det sympatiske og parasympatiske nervesystem genoprettes.


Hudens celler producerer flere forskellige hormoner, bl.a. hormonet vitamin D, som er vigtigt for knoglernes kalkindhold.


Huden spiller ligeledes en vigtig rolle i vores immunforsvar, idet cellerne er i stand til at danne for eksempel interferoner. Dette er et protein, som virker som et signalstof, der virker mellem cellerne og øger kroppens modstandsdygtighed mod virus.


Pris

45 min.: 399 kr.

5 behandlinger: 1.700 kr.